Forum.Legalne.info: Brushe?? - Forum.Legalne.info

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Shoutbox

    Rozszerz pole shoutboxa

Ikona Zaloguj się na forum

    • Login:
    • Hasło:


    Zapamiętaj mnie
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Brushe?? Photoshop

#1 Użytkownik jest niedostępny   zalesny 

  • Nowicjusz
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 9
  • Dołączył: 17-August 06

Napisany 28 August 2006 - 07:42 AM

Witam. Mam problem.

nadaje warstwe:450x150.
Daje tło czarne, i na to chce nalozyc brush w kolorze np. czerwonym. Jak to sie robi, bo da sie tylko ustawic brush na bialy. :huh:

dzieki bardzo, i pozdrawiam.
0

#2 Użytkownik jest niedostępny   musialmati 

  • Elita
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 1507
  • Dołączył: 11-April 06
  • GG: 64123622
  • MiejscowośćWrocek

Napisany 28 August 2006 - 09:13 AM

ZApewne masz włączoną maskę ;) Wyłącz
Szukam sponsora na podpis!
Podpis sponsorują:
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
0

#3 Użytkownik jest niedostępny   zalesny 

  • Nowicjusz
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 9
  • Dołączył: 17-August 06

Napisany 28 August 2006 - 09:24 AM

a jak wylaczyc??
0

#4 Użytkownik jest niedostępny   hultaj 

  • hulcior
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 3328
  • Dołączył: 28-April 06
  • GG: 2372800

Napisany 28 August 2006 - 09:34 AM

Zobacz postmusialmati, o Aug 28 2006, 10:13 AM, powiedział:

ZApewne masz włączoną maskę ;) Wyłącz
:lol: aleś mu pomógł. Ale zawsze to posta nabiłeś. <_<
http://www.ufotki.in.../711d532f2c.jpg
Aha, zmień nazwę tematu, bo jest myląca.
To nie problem z brushami, tylko z ustawieniami. :]
0

#5 Użytkownik jest niedostępny   zalesny 

  • Nowicjusz
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 9
  • Dołączył: 17-August 06

Napisany 28 August 2006 - 09:42 AM

no i to nie pomaga
0

#6 Użytkownik jest niedostępny   musialmati 

  • Elita
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 1507
  • Dołączył: 11-April 06
  • GG: 64123622
  • MiejscowośćWrocek

Napisany 28 August 2006 - 09:56 AM

Maske wyłącza sie klikając na jeden z tych kółek w prostokącie po lewej stronie, tam gdzie masz wszystkie narzędzia, te kółka są na dole ;) Troche pokręciłem, ale moze zrozumiesz
Szukam sponsora na podpis!
Podpis sponsorują:
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
0

#7 Użytkownik jest niedostępny   hultaj 

  • hulcior
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 3328
  • Dołączył: 28-April 06
  • GG: 2372800

Napisany 28 August 2006 - 10:10 AM

http://www.ufotki.in.../6abd60df67.jpg

Mam nadzieję, że zakapujesz. :)

Musisz mieć wyłączony tryb maski. :P
0

Prześlij ten temat:


Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników


               
           
       
Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

Na naszej stronie wykorzystujemy ciasteczka (ang. cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej - więcej o tym w Naszej polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies, umieszcza je w pamięci Twojego urządzenia.

Akceptuję   Zmiana ustawień