Forum.Legalne.info: [prezentacja]Moje Sygnatury - Forum.Legalne.info

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Shoutbox

    Rozszerz pole shoutboxa

Ikona Zaloguj się na forum

    • Login:
    • Hasło:


    Zapamiętaj mnie
  • 2 Stron +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

[prezentacja]Moje Sygnatury Tutaj są moje sygnatury. THX dla Hultaja, Meohawa i innych

#1 Użytkownik jest niedostępny   Xanex 

  • Rozkręca się
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 23
  • Dołączył: 04-September 06
  • GG: 2633075
  • MiejscowośćBydgoszcz

Napisany 07 September 2006 - 09:02 PM

Prosze o ocene 1/10

Dodaj obrazek
0

#2 Użytkownik jest niedostępny   meverone 

  • Ekspert
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 561
  • Dołączył: 02-May 06

Napisany 07 September 2006 - 09:11 PM

nie rob nowych tematow :P pisz w starym

3/10 za checi :P sorry ale wogole mi sie nie podoba
0

#3 Użytkownik jest niedostępny   Xanex 

  • Rozkręca się
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 23
  • Dołączył: 04-September 06
  • GG: 2633075
  • MiejscowośćBydgoszcz

Napisany 08 September 2006 - 06:29 AM

Mój 3 sygn
prosze o ocene 1/10

Dodaj obrazek
0

#4 Użytkownik jest niedostępny   Święty 

  • Rozkręca się
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 38
  • Dołączył: 21-August 06

Napisany 08 September 2006 - 07:42 AM

Szczerze mówiąc totalne dno - straszne bezguście (ale to jest moja osobista ocena :rolleyes: )
Ocena: 1 / 10 - ale to tylko na zachętę;)
0

#5 Użytkownik jest niedostępny   lunsil 

  • Weteran
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 1634
  • Dołączył: 11-April 06
  • GG: 9583374
  • MiejscowośćKraków

Napisany 08 September 2006 - 04:35 PM

Zobacz postXanex, o Sep 8 2006, 05:29 AM, powiedział:

prosze o ocene 1/10



Jak proszisz to masz :lol: 1/10 @@!!!!@@

Totalne dno myślisz że dałeś masę kolorów i jestes master a tak nei jest wsyzstko do **** napis chyba zwłaszcza render - czy to render?
Crystal Templates - [+][+][+][+][-][-][-][-][-][-] 40%
0

#6 Użytkownik jest niedostępny   AproX D 

  • Elita
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 1141
  • Dołączył: 01-May 06

Napisany 08 September 2006 - 04:46 PM

koszmar i jeszcze raz koszmar - czeka Ciebie chłopie dużo nauki gdyżna chwilę obecną to TOTAL kompost
Dodaj obrazek Dodaj obrazek
Dodaj obrazek <<- Nic dodać Nic ująć
Dodaj obrazek <<- Skład darmowych grafik PNG
0

#7 Użytkownik jest niedostępny   Nex12 

  • Zaawansowany
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 290
  • Dołączył: 07-June 06

Napisany 08 September 2006 - 04:49 PM

Dokladnie total kompost !
Mowisz i masz - daje ci 1/10 !

Pozdrawiam
0

#8 Użytkownik jest niedostępny   musialmati 

  • Elita
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 1507
  • Dołączył: 11-April 06
  • GG: 64123622
  • MiejscowośćWrocek

Napisany 09 September 2006 - 07:49 AM

No dobra, daje ci 1/10 bo chciałes




normalnie to bym dał 0/10 <_< >_>
Szukam sponsora na podpis!
Podpis sponsorują:
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
0

#9 Użytkownik jest niedostępny   hultaj 

  • hulcior
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 3328
  • Dołączył: 28-April 06
  • GG: 2372800

Napisany 09 September 2006 - 05:41 PM

Pozwoliłem sobie na mały collabik... Otóż, wziąłem Twojjego siga i wykorzystując swoją wiedze zrobiłem coś takiego:

Przed:
Dodaj obrazek

Po:
Abstract modified...
Dodaj obrazek



Co do Twojego 'abstractu'... Wiem, jak to zrobiłeś (albo tak mi się zdaje :P)... Założenie miałeś dobre, ale masz jeszcze za małą wiedzę. Musisz nauczyć się robić sigi z zwykłymi renderami - Gry, Muzyka, Film itp, a później się bierz za abstracty. + dla Ciebie, bo wszystko w tym 'future' jest roione przez Ciebie (bez renderów)...

To Tyle. ;p
0

#10 Użytkownik jest niedostępny   aseeon 

  • The Time
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 1519
  • Dołączył: 23-May 06

Napisany 09 September 2006 - 10:38 PM

@hultaj
Nie chwal się w dwóch tematach tym "kolaboratem" <_<

@xanex
niestety nid dobrego w tych sygnach nie ma, próbuj dalej...
Pamiętaj, że gdy piszesz coś, doskonale wiedząc, że nie masz na dany temat zielonego pojęcia, Bóg zabija kotka!
0

#11 Użytkownik jest niedostępny   hultaj 

  • hulcior
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 3328
  • Dołączył: 28-April 06
  • GG: 2372800

Napisany 10 September 2006 - 12:13 PM

Zobacz postmeohaw, o Sep 9 2006, 11:38 PM, powiedział:

@hultaj
Nie chwal się w dwóch tematach tym "kolaboratem" <_<
Ok, ok... Sorry... Jajć... :blink:
0

#12 Użytkownik jest niedostępny   sawol 

  • Rozgadany
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 64
  • Dołączył: 08-September 06
  • MiejscowośćChodzież (Wlkp)

  Napisany 10 September 2006 - 12:37 PM

Tak to bym dał 2/10 góra. Nie krytykuje bo sam nie umiem wspaniale :P :P
Tylko mało wiadomo o co w tym chodzi... <_<
0

#13 Użytkownik jest niedostępny   Xanex 

  • Rozkręca się
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 23
  • Dołączył: 04-September 06
  • GG: 2633075
  • MiejscowośćBydgoszcz

Napisany 10 September 2006 - 06:03 PM

Dzieki za szczere oceny a rendera wkleiłem bo wklejać jeszcze nie umiem. Szuykam na ten temacik dobrego tutka.
Pozdrawiam

PS
Hultaj tutaj ten statek to rander.
2 PS
Hultaj teżtak umiem zrobić.

Kolejny sygny
1. Dodaj obrazek

2. Dodaj obrazek

Ten post był edytowany przez Xanex dnia: 26 September 2006 - 06:12 AM

0

#14 Użytkownik jest niedostępny   hultaj 

  • hulcior
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 3328
  • Dołączył: 28-April 06
  • GG: 2372800

Napisany 11 September 2006 - 07:28 PM

Zobacz postXanex, o Sep 10 2006, 07:03 PM, powiedział:

Hultaj teżtak umiem zrobić.
Tia? Oszty.... Nie wierze. Ej no weź, pokaż jak umiesz... Bo sądząc po tych twoich sigach, to jednak nie umiesz...

Zobacz postXanex, o Sep 10 2006, 07:03 PM, powiedział:

Kolejny sygny
1. Praca

2. Praca
Brakuje ramek, beznadziejne napisy i jeszcze gorsze tla. Zapewne zaraz zapytasz, jak zrobić tło. Otóż na tło jest prosta recepta - render. Tak, bierzesz jakiś ciemny kolor z rendera i wypełniasz tym kolorem tło. Potem duplikujesz kilka razy warstwe z renderem, bierzesz Smudge Tool z jakimiś ustawieniami, smudgujesz render i dajesz jego blenidng na linear Dodge/color dodge - tak kilka razy i ostatni render zostawiasz normalnie. Później jeszcze kilka efekcików (jakieś filtry), ramka, napis i wsio ryba. ;]
0

#15 Użytkownik jest niedostępny   pagenoare 

  • Python <3
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 1664
  • Dołączył: 28-July 06
  • MiejscowośćToruń

Napisany 11 September 2006 - 07:47 PM

Zobacz postXanex, o Sep 10 2006, 05:03 PM, powiedział:

Dzieki za szczere oceny a rendera wkleiłem bo wklejać jeszcze nie umiem. Szuykam na ten temacik dobrego tutka.
Pozdrawiam

P.S.
Hultaj tutaj ten statek to rander.
2 P.S.
Hultaj teżtak umiem zrobić.

Kolejny sygny
1. Dodaj obrazek

2. Dodaj obrazek


sygny nawet napewno lepsze od piewszej chodz to jeszce nie to :P

wedłóg nowych zasad pisze sie PS bez kropek
Dodaj obrazek
0

#16 Użytkownik jest niedostępny   matx 

  • Master of Technology
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 615
  • Dołączył: 25-March 06
  • GG: 7742449
  • MiejscowośćSamborowice

Napisany 11 September 2006 - 08:02 PM

mam pytanie jak wy to robice ze umiecie tak dokladnie wycinac bo mi to nigdy nie wychodzi <_<

Dodaj obrazek
MaTx resurection --- powracam na forum webtips ---






0

#17 Użytkownik jest niedostępny   eraevion 

  • Elita
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 1439
  • Dołączył: 13-July 06
  • GG: 2476024
  • MiejscowośćLubichowo

Napisany 12 September 2006 - 01:42 PM

Wycinać?
My tu najczęściej ściągamy gotowe rendery - polecam http://planetrenders.net :)

Może chodzi Ci o wtapianie?
Zaznaczamy warstwę z renderem, PPM, klikamy Select Inverse, potem Feather,
i operację z Feather powtarzamy jakieś 2 razy :)

I renderek wtopiony.
0

#18 Użytkownik jest niedostępny   hultaj 

  • hulcior
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 3328
  • Dołączył: 28-April 06
  • GG: 2372800

Napisany 12 September 2006 - 02:36 PM

Zobacz postJakub, o Sep 12 2006, 02:42 PM, powiedział:

Może chodzi Ci o wtapianie?
Zaznaczamy warstwę z renderem, PPM, klikamy Select Inverse, potem Feather,
i operację z Feather powtarzamy jakieś 2 razy :)
Zapomniałeś dodać, że trzeba jeszcze Delete wcisnąć. :P Czyli:
Zaznaczamy warstwę z renderem, PPM, klikamy Select Inverse, potem Feather wybieramy jakieś 5-15 px i wciskamy raz - 3 razy (to już prawie max) Delete i renderek wtopiony. :D
0

#19 Użytkownik jest niedostępny   dexter007 

  • atmosphere-studio.com
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 3677
  • Dołączył: 11-February 06
  • GG: 7075403

Napisany 12 September 2006 - 02:47 PM

Zobacz postJakub, o Sep 12 2006, 02:42 PM, powiedział:

Wycinać?
My tu najczęściej ściągamy gotowe rendery - polecam http://planetrenders.net :)




Wiesz...
Gotowe też są, ale tworzy się też prace ze swoich renderków ;), a takie wycina się samemu...
Atmosphere-studio.com:
Oferujemy wykonanie:
  • stron internetowych (w całości lub fragmentów)
  • skryptów (php, actionscript, js, html)
  • layout'ów (grafika i/lub kodowanie)
  • banerów
  • innych wybranych grafik
  • obróbki fotografii
  • jingli (przerywnik muzyczny) np. radiowych
  • ... oraz innych prac związanych z podobną tematyką.


Muzyk jako Tilnaaay : http://www.youtube.com/tilnaay
0

#20 Użytkownik jest niedostępny   Xanex 

  • Rozkręca się
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 23
  • Dołączył: 04-September 06
  • GG: 2633075
  • MiejscowośćBydgoszcz

Napisany 15 September 2006 - 08:25 PM

Nowy sygn robiony na szybko :P
wiem że brakuje ramek ale co tam. Później sie poducze...

Dodaj obrazek

Dodaj obrazek

Dodaj obrazek

Dodaj obrazek
0

Prześlij ten temat:


  • 2 Stron +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników


               
           
       
Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

Na naszej stronie wykorzystujemy ciasteczka (ang. cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej - więcej o tym w Naszej polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies, umieszcza je w pamięci Twojego urządzenia.

Akceptuję   Zmiana ustawień