Forum.Legalne.info: [pytanie] - Forum.Legalne.info

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Shoutbox

    Rozszerz pole shoutboxa

Ikona Zaloguj się na forum

    • Login:
    • Hasło:


    Zapamiętaj mnie
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

[pytanie] gify

#1 Użytkownik jest niedostępny   MrNice 

  • Rozgadany
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 93
  • Dołączył: 15-March 07
  • GG: 6144561

Napisany 16 July 2007 - 07:50 PM

Witam, mam pytanko robie se animowanego gifa i wrzucam na serwer i jest statyczny?? Czy to wina ustawień serwera czy co bo w podgladzie jest animowany....
0

#2 Użytkownik jest niedostępny   Kukis 

  • Elita
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 1901
  • Dołączył: 29-September 06

Napisany 16 July 2007 - 07:59 PM

daj link do niego...
Darmowy Katalog Firm - akceptujemy wyłącznie strony firmowe
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dodaj swoją stronę do katalogu KatalogGD.pl
0

#3 Użytkownik jest niedostępny   MrNice 

  • Rozgadany
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 93
  • Dołączył: 15-March 07
  • GG: 6144561

Napisany 16 July 2007 - 08:26 PM

Prosze :P
0

#4 Użytkownik jest niedostępny   Kukis 

  • Elita
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 1901
  • Dołączył: 29-September 06

Napisany 16 July 2007 - 08:58 PM

ja tam mam tą 30 klatkową animację... wszystko ładnie płynnie chodzi... to znaczy ten gif :P
Darmowy Katalog Firm - akceptujemy wyłącznie strony firmowe
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dodaj swoją stronę do katalogu KatalogGD.pl
0

#5 Użytkownik jest niedostępny   MrNice 

  • Rozgadany
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 93
  • Dołączył: 15-March 07
  • GG: 6144561

Napisany 17 July 2007 - 08:58 AM

czemu ja mam statyczne... z jakiej przeglądary korzystasz ff?? może os w ustawieniach..
0

#6 Użytkownik jest niedostępny   Kukis 

  • Elita
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 1901
  • Dołączył: 29-September 06

Napisany 17 July 2007 - 09:47 AM

mam Operę i w ustawieniach mam włączone "Włącz animacje GIF i SVG" :)
Darmowy Katalog Firm - akceptujemy wyłącznie strony firmowe
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dodaj swoją stronę do katalogu KatalogGD.pl
0

#7 Użytkownik jest niedostępny   MrNice 

  • Rozgadany
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 93
  • Dołączył: 15-March 07
  • GG: 6144561

Napisany 17 July 2007 - 10:16 AM

znalazłem, naprowadziłes mnie thx
firefox i gify
0

Prześlij ten temat:


Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników


               
           
       
Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

Na naszej stronie wykorzystujemy ciasteczka (ang. cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej - więcej o tym w Naszej polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies, umieszcza je w pamięci Twojego urządzenia.

Akceptuję   Zmiana ustawień