Forum.Legalne.info: Świetne menu z wykorzystaniem tylko CSS - Forum.Legalne.info

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Shoutbox

    Rozszerz pole shoutboxa

Ikona Zaloguj się na forum

    • Login:
    • Hasło:


    Zapamiętaj mnie
Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Świetne menu z wykorzystaniem tylko CSS

#1 Użytkownik jest niedostępny   d3d3 

  • Gaduła
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 190
  • Dołączył: 28-October 09
  • GG: 12905694

Napisany 25 December 2009 - 08:59 PM

--
-8

#2 Użytkownik jest niedostępny   Elektryk 

  • User pod napięciem
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów: 1561
  • Dołączył: 09-June 06
  • MiejscowośćŚwiętochłowice

Napisany 25 December 2009 - 09:07 PM

Tylko CSS? A każesz pobierać grafiki? :D
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek Dodaj obrazek Dodaj obrazek Dodaj obrazek Dodaj obrazek
1

#3 Użytkownik jest niedostępny   virus4 

  • Gaduła
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 186
  • Dołączył: 30-October 09

Napisany 25 December 2009 - 09:29 PM

Mnie się to menu nie podoba. Jakieś takie nie modne jest moim zdaniem.
2

#4 Użytkownik jest niedostępny   danix111 

  • danix webmaster :>
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 566
  • Dołączył: 06-August 09
  • GG: 5972719
  • MiejscowośćGdynia

Napisany 26 December 2009 - 01:26 PM

Oryginalniej by było, gdybyś w całości napisał to sam, a nie brał kodu z kurshtml.boo.pl :/.
Dodaj obrazek
NIE pomagam na PW!
Umiem: HTML, CSS, PHP, SQL, JavaScript, C++, Python (podstawy)
Dodaj obrazek Piszę poprawnie po polsku
1

#5 Użytkownik jest niedostępny   procio1441 

  • Zaawansowany
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 256
  • Dołączył: 28-November 09
  • GG: 12592541
  • Miejscowość$_POST["dom"]

Napisany 17 January 2010 - 03:10 PM

No nie... Mogłeś chociaż podać źródło...

źródło: http://www.kurshtml...._menu,menu.html
Masz własną stronę www? A więc, dlaczego by się nią nie pochwalić? http://link4u.org.pl/
0

#6 Użytkownik jest niedostępny   danix111 

  • danix webmaster :>
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 566
  • Dołączył: 06-August 09
  • GG: 5972719
  • MiejscowośćGdynia

Napisany 17 January 2010 - 04:39 PM

Zobacz postprocio1441, o 17 January 2010 - 03:10 PM, powiedział:

No nie... Mogłeś chociaż podać źródło...

źródło: http://www.kurshtml...._menu,menu.html

Przecież podał źródło małym druczkiem, że to kurshtml.boo.pl :blink:.
Dodaj obrazek
NIE pomagam na PW!
Umiem: HTML, CSS, PHP, SQL, JavaScript, C++, Python (podstawy)
Dodaj obrazek Piszę poprawnie po polsku
0

#7 Użytkownik jest niedostępny   procio1441 

  • Zaawansowany
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 256
  • Dołączył: 28-November 09
  • GG: 12592541
  • Miejscowość$_POST["dom"]

Napisany 17 January 2010 - 05:40 PM

Cytuj

Przecież podał źródło małym druczkiem, że to kurshtml.boo.pl :blink:.


Ech.. nie zauważyłem. Czyżbym oślepł na młodość? xD Niee.. nie przyjrzałem się dokładnie :P Sorki...
Masz własną stronę www? A więc, dlaczego by się nią nie pochwalić? http://link4u.org.pl/
0

#8 Użytkownik jest niedostępny   MrOMGWTF 

  • Nowicjusz
  • Grupa: Użytkownicy
  • Postów: 3
  • Dołączył: 29-May 10

Napisany 30 May 2010 - 07:57 AM

stronka padła...
obrazki nie działają nie ma jak zrobić
0

Prześlij ten temat:


Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników


               
           
       
Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

Na naszej stronie wykorzystujemy ciasteczka (ang. cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej - więcej o tym w Naszej polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies, umieszcza je w pamięci Twojego urządzenia.

Akceptuję   Zmiana ustawień